De ce nu incerci sa gasesti vreo 2-3-4 colegi cu alte specializari si asa sa poti servi si clientii care vin cu solicitari pe alte limbi decat ale tale?
Nu cred ca pentru a pune un anunt in scara blocului ai nevoie de vreo autorizare.
Skybax scrie:De ce nu incerci sa gasesti vreo 2-3-4 colegi cu alte specializari si asa sa poti servi si clientii care vin cu solicitari pe alte limbi decat ale tale?
Nu cred ca pentru a pune un anunt in scara blocului ai nevoie de vreo autorizare.
Skybax scrie:Daca te referi la faptul ca ai sediul in apartament si vrei sa iti primesti acolo clientii da e nevoie de acordul locatarilor dar daca pui un anunt cu un nr de tel la avizier nu vad la ce ti-ar trebui vreun acord.
Leena scrie:Skybax scrie:Daca te referi la faptul ca ai sediul in apartament si vrei sa iti primesti acolo clientii da e nevoie de acordul locatarilor dar daca pui un anunt cu un nr de tel la avizier nu vad la ce ti-ar trebui vreun acord.
Pentru anunt nu e nevoie de acordul vecinilor. Pentru desfasurarea activitatii de traducator in apartament este nevoie.
Insa e ciudat, pui anunt ca sa vina lumea la tine IN apartament, nu? Deci una ar deriva din cealalta...
Am facut si eu chestia asta, dar locuiam la bunici, vecinii ma stiau de mult, am lipit anuntul pe poarta si gata, nu am cerut niciun acord...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori