Traducator spaniola si franceza

Traducator spaniola si franceza

Mesajde ElenaStory » Mar Iun 21, 2011 10:24 am

Cautam traducator romana-spaniola si romana-franceza, nivel avansat – nativ (texte de 1-2 pagini). Plata se face la pagina.
ElenaStory

Re: Traducator spaniola si franceza

Mesajde parckimichas » Mar Iun 21, 2011 12:01 pm

Buna ziua! Numele meu este Georgescu Emilia si as dori o colaborare pentru limba franceza. Mentionez ca nu detin autorizatie de traducator(sunt licentiata in drept), dar accept efectuarea unor teste in vederea stabilirii competentelor mele. Adresa de e-mail: parckimichas@yahoo.com.
parckimichas

Mesajde GabrielaPuchete » Lun Aug 01, 2011 10:15 am

Buna ziua,

Numele meu este Gabriela Puchete, sunt traducator autorizat pentru limbile franceza si spaniola si sunt interesata de o colaborare cu dvs. Sunt din Bucuresti, insa colaborez cu birouri de traduceri din toata tara. Mentionez ca sunt PFA, pot emite factura si chitanta. Disponibilitate full-time.

Limbile si sensurile de traducere: romana-spaniola, spaniola - romana; romana - franceza, franceza - romana; franceza- spaniola, spaniola – franceza.

Tarife in regim normal:
Limba romana + spaniola, franceza: 10 ron / pag 2000 caractere cu spatii.
Traduceri bilingve: 12 ron / pag 2000 caractere cu spatii.
Tarife in regim de urgenta:
+50% fata de tariful normal

• Pot traduce in medie 8 pag / zi.

Tipuri de traducere: Traduceri din domeniul juridic, economic, tehnic, medical, turism, traduceri acte de studii, traduceri comerciale, acte cu caracter personal.

In speranta unei viitoare colaborari, ma puteti contacta pe adresa de email.

Cu stima,
Gabriela Puchete
GabrielaPuchete

Mesajde Daciana » Sâm Oct 08, 2011 8:09 pm

Buna seara. As fi interesata de partea traducerilor romana-franceza/ franceza-romana. Nu sunt traducator autorizat, dar prezint atestat de limba franceza Delf b1 si diplome de la Olimpiada Nationala de Limba Franceza. in caz in care mesajul meu prezinta interes, ma puteti cauta la adresa de internet daci_4u@yahoo.com sau la nr de telefon 0766222335. Va multumesc anticipat.
Daciana

Mesajde MagureanAnca » Lun Oct 24, 2011 3:40 pm

Buna ziua! In cazul in care oferta dumneavoastra mai este valabila, as dori sa colaboram pentru traducerile din/in limba franceza. Ofer calitate deosebita a serviciilor, seriozitate si promptitudine. Va stau la dispozitie si cu un test de proba daca este cazul. Va multumesc.
MagureanAnca

Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori