Traducator franceza

Traducator autorizat franceza/engleza

Mesajde anamariaradu » Lun Dec 07, 2009 12:29 pm

Buna, sunt traducator autorizat (PFA) pentru limbile franceza/engleza, avand aproape 2 ani experienta in domeniu (la o editura). Va rog sa imi oferiti detalii despre eventuale colaborari. Multumesc mult!
anamariaradu

Traducator franceza

Mesajde anamariaradu » Lun Dec 07, 2009 12:40 pm

Buna ziua,
Ma numesc Ana-Maria Radu, sunt absolventa a Facultatii de Litere (U. Babes-Bolyai, Cluj) si a masteratului de Comunicare Mediatica. Am o experienta de 2 ani la o editura, unde am ocupat postul de redactor si traducator, plus alte colaborari similare.
Rugamintea mea este sa imi oferiti detalii despre eventuale colaborari,
Va multumesc mult!
anamariaradu

Re: Traducator franceza

Mesajde ananyss » Lun Dec 07, 2009 6:34 pm

Buna seara,
Ma numesc Roscan Ana-Maria si sunt studenta in anul III la Limbi Moderne Aplicate(EN-FR), Cluj-Napoca. As dori si eu sa colaborez pentru a-mi putea efectua cele 120 de ore de practica profesionala necesare pana la sfarsitul lunii ianuarie. E posibil acest lucru? Cum as putea proceda?

Va multumesc,
Roscan Ana-Maria
ananyss

Mesajde lulli24 » Mar Dec 08, 2009 9:54 pm

Buna seara,
Ma numesc Loredana si sunt traducator autorizat de MJ pe limbile engleza si franceza, am si stampila. As fi interesata de o colaborare cu dvs si astept sa-mi trimiteti un test cat mai curand. Am facut multe traduceri pt persoane fizice, deci as putea spune ca am o oarecare experienta in domeniu. Relatii la tel. 0723037653.
Va multumesc
lulli24

Mesajde Roxana2one » Joi Dec 10, 2009 1:08 pm

Buna ziua,

Ma numesc Roxana si am absolvit in anul 2008 Limbi Moderne Aplicate (Engleza-Franceza) si as fi interesata de o colaborare in domeniul traducerilor. Momentan am un loc de munca, lucrez 8 ore/zi, dar as fi dispusa sa traduc in weekend si chiar in timpul saptamanii (3-4 ore pe zi).
Nu am autorizatie de traducator, dar am mai colaborat cu o editura pentru care am tradus diverse carti.
Adresa mea de e-mail este nrc.roxana@gmail.com.

Va multumesc.
Roxana2one

Mesajde sapientia » Vin Dec 11, 2009 9:49 am

Buna!
Ma numesc Elena si sunt traducator autorizat si PFA pentru limba franceza. Mai este valabila oferta de colaborare?
Multumesc.
sapientia

Mesajde Skybax » Vin Dec 11, 2009 10:29 am

Luna acesta doar vor strange CV-uri. In ianurie le vom tria si la sfarsitul lunii ianuarie va vom contacta cu un raspuns.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Mesajde sapientia » Vin Dec 11, 2009 10:02 pm

Buna!

Sunt traducator autorizat si PFA si m-ar interesa colaborarea pe franceza. Mai este de actualitate mesajul?

Elena
sapientia

Mesajde Skybax » Lun Sep 05, 2011 10:03 am

Deoarece avem o procedura continua de selectare traducatori, anuntul nu expira.
Va rog sa trimiteti CV la adresa sales@publitrad.ro
Daca CV-ul dvs. este ok va vom trimite un test si in urma testul, daca treceti, vom incheia un contract de colaborare.
PS: Imi cer scuze fata de tot cei carora nu le-am raspuns la mailuri. In momentul de fata avem la firma o persoana dedicata pentru recrutare si legatura cu traducatorii care va raspunde la toate mailurile dvs.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Anterior

Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori