SUBTITRARI

Ce s-a mai intamplat nou pe piata de traduceri din Romania sau din strainatate

SUBTITRARI

Mesajde Skybax » Joi Mai 06, 2010 9:15 am

Cei care efectueaza astfel de traduceri - impartasiti-ne experientele voastre.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: SUBTITRARI

Mesajde danutzeus » Vin Iun 18, 2010 2:20 am

Am un anisor si ceva de cand fac si subtitrari pentru o companie americana cu sedii cam peste tot prin lume. Softitler se cheama. Oamenii sunt misto organizati, platesc la timp, pana acum au platit si bine, iar fluxul de lucru nu m-a dat pe spate, dar era OK. Acum vreo saptamana ne-au anuntat ca au scazut tarifele in ideea sa fie mai mult de lucru, desi de la inceputul anului deja scazuse fluxul de lucru la aproape un sfert. Inainte ieseam cam la 9 dolari pagina, acum abia pe la 6 :cry: . Dar asta e...
In concluzie, ar fi OK cu traducerea de subtitrari daca am reusi sa intram pe la SDI, cei care traduc cam pentru toate posturile TV de la noi, insa eu n-am reusit deocamdata.
Softitler acopera doar E! Entertainment, un post TV care la noi e transmis doar pe Dolce, din cate stiu eu...
Oricum au softul lor specializat...Daca mai doriti si alte detalii, va stau la dispozitie.
danutzeus

Mesajde Skybax » Vin Iun 18, 2010 10:02 am

Si eu incerc la SDI dar se pare ca ei nu si nu
Nu inteleg cum de au facut sa aiba atatea contracte
Skybax

Mesajde danutzeus » Vin Iun 18, 2010 11:11 am

Cel mai probabil interventie politica. Din ceea ce am urmarit eu au totusi foarte putini traducatori si ma mir cum naiba reusesc sa faca fata oamenii aia volumului de lucru. Ma gandesc sa iau legatura direct cu unul dintre traducatori sa vedem care e treaba cu compania asta. Dau de stire cand reusesc sa aflu ceva.
danutzeus

Mesajde Skybax » Lun Iun 21, 2010 6:17 am

Asteptam vesti si multumim.
Skybax

Mesajde anca » Lun Oct 17, 2011 2:08 pm

sunt un nou utilizator al acestui site, si principalul motiv pentru care l-am accesat a fost acela de a afla mai multe despre subtitrari. adica, eu as dori pe viitor sa fac acest lucru, dar nu stiu de unde sa incep si unde as putea gasi un astfel de job. poate e cineva care-mi poate explica cum merg lucrurile. multumesc anticipat din suflet
anca

Mesajde Skybax » Mar Noi 22, 2011 11:19 am

Buna Anca,
Eu as incepe prin am face un CV, a cauta informatii cat mai multe pe internet despre aceasta meserie si apoi prin a vana clientii. Cel mai bine ar fi sa fii atenta la cateva filme sa vezi ce companie a asigurat subtitrarea si apoi sa incerci sa obtii o colaborare cu ei.
Skybax

Mesajde anca » Dum Dec 04, 2011 3:00 pm

multumesc foarte mult, o sa incerc.
anca

Înapoi la Piata de traduceri