Skydrive - super util

Skydrive - super util

Mesajde Skybax » Joi Noi 26, 2009 10:17 am

Este un HDD virtual unde puteti stoca pana la 25 de GB de informatie. Este foarte util pentru back-up si pentru cei care nu mai au spatiu pe propriul HDD si nu vor sa "arda" 6 DVD.

Poate fi accesat aici

Pasi:
1. Se intra pe link
2. Se creaza un cont in cazul in care nu folosim deja windows live. Daca avem deja ID se poate utiliza ID-ul existent
3. Se confirma contul din adresa de e-mail furnizata
4. Se pot incarca fisiere in cele 4 foldere predefinite: My documents, Favorites, Shared Favorites si Public. Bineinteles ca se pot crea si altele. Fiecarui folder ii pot fi atribuite permisiuni speciale si o descriere.
Se poate crea un profil si puteti adauga persoane la reteua voastra.

Alte caracteristici:
#Linkuri directe: fiecare folder de pe SkyDrive are o adresă Web unică, astfel încât poţi să salvezi linkul ca "bookmark" sau să-i faci copy/paste într-un mesaj e-mail sau în alte documente, pentru a-l accesa direct
# Upload-ul il poţi face uşor, prin drag-and-drop-ul fişierelor de pe calculatorul tău pe pagina Web.
# Poţi încărca orice fel de fişiere, indiferent de extensie sau tip
# 50 MB dimensiunea maximă a unui fişier
# Download fişiere multiple într-un singur .zip
# Poţi muta sau copia fişierele încărcate pe SkyDrive dintr-un folder în altul, fără să le mai descarci local pe calculatorul tău
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: Skydrive - super util

Mesajde prodan_13 » Sâm Dec 05, 2009 2:24 am

Eu folosesc Dropbox. Pentru contul gratuit are 2 gb spatiu de stocare.
Se instaleaza un programel pe calculator care iti face un director. Tot ce pui in el iti urca pe net.
In plus daca instalezi clientul pe mai multe calculatoare ai acces la fisiere fara sa mai stai sa le copiezi dupa un calculator pe altul.
Ofer servicii de webdesign si cand am timp scriu si pe blog
prodan_13

Re: Skydrive - super util

Mesajde Skybax » Sâm Dec 05, 2009 8:16 am

Un folder iti apare si cu skydrive in my computer si te loghezi cu user si parola. Am dat peste un tutorial despre cum se face treaba dar nu mai stiu unde. Inca il caut. Era un link primit pe twitter :D . Cum dau de el il postez.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Înapoi la Programe diverse