Two engineering students were walking across campus when one said, "Where did you get such a great bike?" The second engineer replied, "Well, I was walking along yesterday minding my own business when a beautiful woman rode up on this bike. She threw the bike to the ground, took off all her clothes and said, 'Take what you want.'" The second engineer nodded approvingly, "Good choice; the clothes probably wouldn't have fit."
Pe Transfagarasan, in alerta, urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba: - Da bine mai baieti, de ce urcati voi pe traseul acesta periculos cu spatele? - Pai, ne-am gindit ca daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata. Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou: - Pai bine mai baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele? - Am gasit loc de intors
Sotul si sotia in pat...momente toride... EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: DA! DA! DA! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...
Tata, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa? - Esti inca mic, fiule! Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara!
Doi bebelusi in maternitate: - Eu sunt baiat! - De unde stii? - Stai sa plece asistenta si-ti arat! Dupa ce pleaca asistenta bebelusul da la o parte paturica si zice: - Vezi? Am sosetute bleu!
-Mami, mami, de ce tata este chel? -Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri. -Si atunci tu de ce ai atata par? -Mananca supa aia odata si taci!
Un barbat îi spune vecinului sau ca se poarta cam indecent. - De ce, mai? - Te vede toata strada cum îti îmbratisezi nevasta în fiecare seara dupa ora zece. Si nici macar nu tragi perdeaua. - Ei, vezi cum vorbeste lumea? Pai eu în fiecare seara, dupa ora zece, sînt la club.
Infidelitate: El si ea in pat. Suna telefonul. Ea raspunde, si vine inapoi.- Cine a fost? - intreaba el.- Sotul.- Atunci plec.- Stai linistit. A zis ca mai sta inca o ora, fiindca a iesit la o bere cu tine.
Ingeras- Mamico, mi-ai spus, ca ingerii au aripi si potzbura, da?- Desigur, scumpa mea.- Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spuneadadacei 'Ingeras'. Ea cand o sa zboare?- Maine dimineata, scumpo, maine dimineata.