JOBURI NOI APARUTE PE SITE-uri

JOBURI NOI APARUTE PE SITE-uri

Mesajde Skybax » Mar Dec 29, 2009 7:43 am

O sa incerc sa fac o monitorizare a site-urilor unde se gasesc joburi pentru traducatori si o sa postez aici linkuri. Poate va sunt de ajutor.

Astazi:
JOB TRADUCATOR aici
JOB TRADUCATOR pentru munca in Spania aici
JOB TRADUCATOR RO-EN-GERM - full time aici
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: JOBURI NOI APARUTE PE SITE-uri

Mesajde Skybax » Joi Feb 18, 2010 10:49 am

Am gasit aici un job destul de interesant pe baza de voluntariat pentru cei ce doresc sa se faca remarcati si cunoscuti. Pentru ca din pacate este interzisa publicarea anuntului in alta parte va rog sa accesati pagina respectiva.
Skybax

Mesajde danutzeus » Vin Iun 18, 2010 2:33 am

E cam intepenita piata...Eu am o saptamana buna de cand stau si ma sprijin in pix :(
danutzeus

Mesajde Skybax » Vin Iun 18, 2010 10:03 am

Eu nu inteleg ce si cum e cu piata asta. Cand e ... e de nu te vezi, de nu dormi 3 zile si cand nu e dormi 4.
Skybax

Mesajde danutzeus » Vin Iun 18, 2010 11:14 am

Deja ma apropii de situatia aia urata cand trebuie sa imi fac bagajele si sa plec din Bucuresti. CHeltuielile au devenit aproape de nesuportat, iar nevasta-mea de 6 luni nu gaseste absolut nimic de munca. A terminat Litere cu Italiana si ROmana, dar nu se descurca sa faca traduceri. Mi-e si greata cand ma gandesc ca va trebui sa plecam din tara sa culegem capsuni, ca altceva nu vad sa gasim pe afara...
danutzeus

Mesajde Leena » Joi Iul 01, 2010 2:40 pm

danutzeus scrie:Deja ma apropii de situatia aia urata cand trebuie sa imi fac bagajele si sa plec din Bucuresti. CHeltuielile au devenit aproape de nesuportat, iar nevasta-mea de 6 luni nu gaseste absolut nimic de munca. A terminat Litere cu Italiana si ROmana, dar nu se descurca sa faca traduceri. Mi-e si greata cand ma gandesc ca va trebui sa plecam din tara sa culegem capsuni, ca altceva nu vad sa gasim pe afara...

Si eu ma sprijin in pix (tare asta!) de o saptamana...

Asa cum spuneati si voi, sunt perioade cand pleaca un proiect si vin alte trei, si perioade in care ma uit pe pereti...

(Ma rog, la mine uitatul pe pereti e rar, ca mereu am ceva de facut, daca nu traduceri, atunci treaba prin casa, treaba cu bebe...)
Leena

Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori