Facturare

Totul despre traducerile scrise: dificultati, sfaturi, idei, sugestii etc.

Facturare

Mesajde Skybax » Joi Dec 03, 2009 11:24 am

Bineinteles ca este un subiect care de multe ori pune probleme pentru ca la PFA ne tinem singuri contabilitatea si nu avem pe cine intreba in caz de dificultate
Eu am ales un soft de facturare pentru ca este mai simplu si mai comod.
Voi ce modalitate ati ales: bloc de facturi normal, on-line, soft facturare sau facturi emise in word sau excel
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: Facturare

Mesajde Pierre » Joi Dec 03, 2009 10:29 pm

Buna,
Sper norocul meu colaborez cu un domn ce are o firma de contabilitate, ma gandeam si eu initial la un soft insa consider ca e mai bine cu facturier clasic. Fiecare cum considera ca ii este mai usor.
Pierre

Mesajde Skybax » Vin Dec 04, 2009 8:42 am

Da si eu am o doamna ce imi tine contabilitatea dar eu tot timpul am trait cu impresia ca acele facturi pe hartie sunt mult mai incomode. Ca sa nu mai zic ca de cand am inceput cu traducerile urasc sa scriu de mana. Am ajuns sa urasc sa trebuiasca sa ma semnez dupa mii de foii semnate si stampilate pentru autorizare la notar. Asa ca am preferat varianta unui soft de facturare, care, chiar daca uneori prezinta anumite limitari, ma scapa de a scrie de mana si imi da si o situatie mult mai clara a facturilor emise ce au ramas neincasate sau care au fost incasate inainte de termen (spre uimirea mea exista si birouri foarte serioase care achita cu mult inainte de data scadenta).
Skybax

Mesajde carmenispasoiu » Vin Dec 04, 2009 10:13 pm

Eu am optat pentru facturi/chitante/registru/inventar in Excel; am pus formule si deci e practic; la inceput e mai greu dar o data ce l-ai adaptat conform nevoilor tale .. urmezi acelasi tipar.
traducator/interpret autorizat franceza/engleza
http://carmenispasoiu.ro
carmenispasoiu

Mesajde Skybax » Lun Dec 07, 2009 9:30 am

Sa stii ca initial m-am gandit si eu la asta. Apoi am zis ca nu ca pana fac toate sabloanele ma impusc. Dar acum imi pare rau pentru ca in excel le poti face cum vrei, nu te limiteaza ca un program sa ai anumite linii. Poti pune cum doresti.
Skybax

Facturare

Mesajde Bernadett » Joi Feb 17, 2011 10:39 pm

Bună ziua!
Am găsit un program de facturare şi de gestionarea stocului, se paote descărca GRATIUT de pe pagina http://www.helix-software.com/ro-RO/Sof ... i-CRM.html P rogramul e capabil pentru gestionarea facturilor în lei, valută şi de export, cu funcţii financiare, gestionarea stocurilor la un numar nelimitat de depozite si gestionarea informaţiilor de tip CRM. Programul e foarte simplu, şi pentru cei care nu au experienţă. Se poate emite facturi atât în lei câr şi în valută.
Bernadett

Program de facturare, CRM

Mesajde lilydark » Mie Mar 30, 2011 6:44 pm

Bună ziua!
Am găsit un program de facturare şi de gestionarea stocului, se paote găsi pe pagina http://sistemerp.ro/ro/Produse/. P rogramul e capabil pentru gestionarea facturilor în lei, valută şi de export, cu funcţii financiare, gestionarea stocurilor la un numar nelimitat de depozite si gestionarea informaţiilor de tip CRM. Programul e foarte simplu, şi pentru cei care nu au experienţă. Se poate emite facturi atât în lei câr şi în valută.
lilydark

Înapoi la Traduceri Scrise