pt Soap:
pai cum ti se pare cifra 7? mare nu? logic ca pe CV apar numa alea la care am rezistat mai mult ca prea multe nu dau bine. am lucrat de toate: de la muncitor necalificat, la insotitor curse interjudetene, ospatar si traducator (si alte mici pe langa). am spus bine ca o facultate deschide o poarta in plus. dupa ce am termnat liceul, profil filologie, stiam numai sa vb frumos. si ca exprimare si ca accent, fiind crescuta la brasov si mutata relativ recent in tara moldovei. numai ca vorbitul asta frumos nu mi-a adus nimic. asa ca am facut si eu ce am putut ( a se citi ce am gasit) pana am reusit sa fac ceva cu viata mea.
acum dupa cum am mai spus, am o sefa super de treaba si mi-e rusine mie cand mai ia niste suturi din cauza mea, pt ca stiu ca eu nu mi-am luat-o niciodata de la ea cand am spart oalele. dar am muncit ca sa ajung aici ca toti ceilalti de teapa noastra (si aici ma refer la cei care practica traducerile cu pasiune si cu placere) si mi-e ciuda cand vad cum ne vad ceilalti si ce tratament ni se aplica.
uite de-aia spuneam ca ai noroc numai cu 2 (si probabil ca amandoua in traduceri). si totusi, experienele astea m-au invatat la randul lor ceva. in primul rand sa nu imi fie frica si rusine sa muncesc. si e o lectie pe care mi-as dori sa o invete toata lumea asa cum am invatat-o eu.