La recitit de carti...

Ce carti ati mai citit in ultimul timp?

Re: La recitit de carti...

Mesajde calinutza » Mie Mai 12, 2010 4:06 pm

recomand cu caldura volumul BAKAKAI de Witold Gombrowicz. este un scriitor polonez, absurd. nu recomand cartea celor pudici, scarbosi (iertati-mi, va rog, expresia) sau celor care nu inteleg sa citeasca decat ceva care are un fir, o poveste daca se poate evidenta. am avut un soc la prima lectura, mai ales ca nu stiam nimic despre scriitorul respectiv. nu ca boigrafia acestuia i-ar motiva si i-ar scuza stilul, dar merita citit daca vrei sa incerci ceva nou. se gaseste in general in librariile mari si costa aproape 30 lei.

as mai recomanda si ceva autohton. pt cei care nu au apucat inca sau care se oripileaza la auzul numelui Cartarescu, recomand volumul Mendebilul. e simplu, e proaspat si e rupt de la coltul blocului.
calinutza

Mesajde calinutza » Vin Mai 14, 2010 8:24 pm

niciun raspuns nimic de 2 zile... oare suntem chiar atat de obositi si de plicitisiti de viata incat nu mai citim?

eu as avea un motiv... eu tre sa citesc presa veche de zeci de ani... de carti sunt satula pana in gat. unde sunt cei care citesc de placere? vreau sa stiu si si eu pe cineva care a avut tupeul sa citeasca Bakakai. promit solemn ca merita sa petreci o ora citind o parte din volum. este proza scurta, fara nicio legatura intre bucati, deci de ce nu?
English Sworn Translator - Assistant Manager Publitrad
calinutza

Mesajde Skybax » Sâm Mai 15, 2010 10:45 am

Da ... am inceput si recunosc sa nu mai am timp sa dorm. Nu mai citesc, nu mai vad decat comenzi, deadline-uri si documente in fata ochilor. Nu am timp, efectiv nu am, si cand pun mana pe o cartea "grea" nu ma pot concentra si nu inteleg nimic. Ca sa nu zic ca nu citesc nimic am inceput cu noua moda chiclit (un fel de telenovele) care ori citesti tot ori prima si ultima pagina tot aia e.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Mesajde Leena » Dum Mai 30, 2010 4:16 pm

Eu marturisesc ca singurele momente in care imi permit sa citesc linistita sunt acelea in care ma duc la baie. :oops:

Ultima carte citita - si cu mare placere - este "Sirena", din seria Septimus Heap. Pentru asta am stat peste ora normala de culcare, adica 00-01.
Leena

Anterior

Înapoi la Carti citite