La recitit de carti...

Ce carti ati mai citit in ultimul timp?

La recitit de carti...

Mesajde Alina » Vin Dec 04, 2009 1:02 am

Imi place sa recitesc cartile, sa le redescopar cu alti ochi si sa gasesc ca sunt de fapt acelasi :):
Pescarusul - de Cehov
Alina

Re: La recitit de carti...

Mesajde Leez » Vin Dec 04, 2009 2:05 am

despre dragoste si alti demoni-g.g. marquez
Leez

Mesajde Skybax » Vin Dec 04, 2009 10:27 am

Am cumparat zilele trecute Procesul de kafka. Nu in ideea ca nu exista in biblioteca mea ci pentru ca o editie noua da cititorului un suflu nou. Sper sa ma apuc de ea cat de curand. Poate de sarbatori apuc :D
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Mesajde Roxanita » Vin Dec 04, 2009 1:44 pm

:idea: Buna
Eu de exemplu salut cu mare drag cartile aparute impreuna cu ziarele, sunt destul de ieftine si unele chiar bune. Abia am terminat de citit toate volumele din Cronica de familie de Petru Dumitriu. Daca sunteti curioase sa aflati despre "elita" si copii de bani gata ai Bucurestiului de la sf sec 19 inceputul sec 20 vi-o recomand cu drag. Va veti putea da seama ca moravurile nu se schimba si ca nici aceia nu erau mai putin pacatosi decat noi...Foarte frumoasa carte, cu autorul am eu oarecare probleme de moralitate...
Roxana Oniga
Traducator Autorizat Romana-Engleza-Franceza
PFA Oniga C. Roxana
Roxanita

Mesajde Mara » Mie Ian 20, 2010 12:03 pm

Acum recitesc 'Insemnarile lui Malte Laurids Brigge' de Rilke, imi da o senzatie de familiar, de comoditate in pagina, mi se asaza altfel ochii cind reintilnesc paragrafe si idei cunoscute, dar care acum ma fac sa reiau firul ideilor si ma conduc spre alte concluzii.
Ador sa recitesc unele carti dupa o perioada, atunci cind simti nevoia sa rasfoiesti din nou o anumita carte.
Mara

Mesajde Skybax » Mie Ian 20, 2010 12:19 pm

Sa nu radeti de mine dar de cand cu colectiile astea de la ziare m=am apucat de recitit O mie si una de nopti. Uitasem cat de dragute pot fi povestioarele alea. :D
Skybax

Mesajde Soap » Mar Mar 23, 2010 9:41 am

Roxanita, intr-adevar, buna carte; imi place ca e si ampla, si limpede ca stil; in plus, autorul macar PARE impartial. Da, am si eu probleme cu ce a cantat el la un moment dat, dar cica s-a pocait!

Skybak, nu radem deloc; eu recitesc periodic cartile din copilarie. Ce zici de Luna Betiluna si Dora Minodora?
Soap

Mesajde Skybax » Mar Mar 23, 2010 1:34 pm

Acum am terminat Dama cu camelii si nu prea stiu de ce carte sa ma apuc. O recomandare pls. Dar sa nu fie prea greuta ca sunt prea obosita zilele astea pentru carti grele. Alea le citesc mai mult in concediu.
Am citit la un moment dat o carte despre Elisabeth Bathory si mi-a placut f mult dar in momentul asta nu imi aduc aminte nici numele si nici autorul. Mai stii si altele de genu asta?
Skybax

Mesajde Soap » Mie Mar 24, 2010 9:10 am

Skybax, ce zici de "Musashi"? Mie mi-a placut tare mult...
Soap

Mesajde Skybax » Mie Mar 24, 2010 10:39 am

Nu am citit-o. O sa gugalesc un pic sa vad ce si cum :)
Skybax

Următorul

Înapoi la Carti citite