de Skybax » Joi Mar 18, 2010 8:24 am
Nu este vorba de insistenta. Stati linistita. Era vorba doar ca am ales sa ne ocupam de cei autorizati prima data pentru ca de ei aveam nevoie in primul rand pentru anumite proiecte pe care firma noastra le deruleaza.
Eu inteleg ca din perspectiva dvs. 2 -3 luni este un timp foarte lung dar din perspectiva noastra nu doarece am primit foarte multe mailuri pe care a trebuit sa le analizam pas cu pas si treaba asta consuma foarte mult timp.
In curand voi implementa o pagina de inscriere traducatori, cu anumite campuri obligatorii, pentru a ne usura procesul de selectie. Este destul de greu sa selectezi persoanele de care ai nevoie cand nu sunt incluse toate detaliile in e-mail si trebuie sa mai ai si un schimb de e-mailuri prin care sa intrebi ce te intereseaza. Va rog sa ma credeti ca nu este rea vointa din partea mea dar treaba asta consuma foarte mult timp si intr-o zi normala, nu se poate raspunde decat la 1-2 persoane maxim. Asta daca ziua nu este foarte aglomerata. Persoana care se ocupa de procesul de selectie mai are si alte sarcini, ca de exemplu urgentele de traducere, de efectuat, pe care nu le poate neglija.
English - French Sworn Translator Manager
PUBLITRAD