Traducatori toate limbile

Re: Traducatori toate limbile

Mesajde camelia2009 » Vin Dec 18, 2009 12:18 pm

Multumesc pentru clarificare. Toate cele bune!
camelia2009

Mesajde hrodica » Mar Feb 02, 2010 8:37 am

Buna ziua!
As dori sa stiu daca s-au incheiat recrutarile pentru anuntul postat?
Daca da, felicitari celor care au trecut testul, daca nu s-au incheiat, as dori si eu sa aplic!
Va multumesc!
hrodica

Mesajde Skybax » Mar Feb 02, 2010 9:40 am

Deocamdata nu s-au incheiat si as dori pe aceasta cale sa imi cer scuze tuturor celor carora le-am promis ca le raspund in luna ianuarie. Efectiv nu am apucat sa trimit decat cateva e-mailuri cu cerere de raspunsuri lamuritoare cu privire la preturi si competente.

De asemenea va rog foarte frumos cand trimiteti cv=ul sa includeti si informatii despre pret si disponibilitate. Este o munca titanica sa intreb pe fiecare in parte care este pretul, intre ce ore va pot contacta si tot asa mai departe, si mai apoi daca omit pe cineva o sa va suparati. Un cv atasat intr=un email gol nu atrage cu nimic. Am specific intr=un topic de pe forum care ar fi metodele pe care ar trebui sa le utilizati pentru a atrage atentia.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Mesajde LauraM » Mar Feb 02, 2010 9:47 am

Skybax scrie:Deocamdata nu s-au incheiat si as dori pe aceasta cale sa imi cer scuze tuturor celor carora le-am promis ca le raspund in luna ianuarie. Efectiv nu am apucat sa trimit decat cateva e-mailuri cu cerere de raspunsuri lamuritoare cu privire la preturi si competente.

De asemenea va rog foarte frumos cand trimiteti cv=ul sa includeti si informatii despre pret si disponibilitate. Este o munca titanica sa intreb pe fiecare in parte care este pretul, intre ce ore va pot contacta si tot asa mai departe, si mai apoi daca omit pe cineva o sa va suparati. Un cv atasat intr=un email gol nu atrage cu nimic. Am specific intr=un topic de pe forum care ar fi metodele pe care ar trebui sa le utilizati pentru a atrage atentia.

Buna ziua,

Un test pentru limba spaniola se poate? Disponibilitate zilnic dupa ora 18.00 si in week-end.
Multumesc.
LauraM

Mesajde Skybax » Mar Feb 02, 2010 10:18 am

O adresa de mail va rog si o sa va trimit cat de repede posibil
Skybax

Mesajde Michelle » Mie Feb 17, 2010 5:38 pm

Cei care au facut acele teste cam cand vor primi raspuns, avand in vedere ca testele respective au avut si cate un mini-chestionar referitor la disponibilitate, tarife, etc?
Michelle

Mesajde Skybax » Joi Feb 18, 2010 8:05 am

Imi cer mii de scuze. La unii am raspuns deja si au fost trecuti in baza de date iar altii nu pentru simplul motiv ca nu am avut timp suficient sa revizuiesc toate mailurile primite deoarece au fost extrem de multe.
Oricum toata lumea va primi un raspuns cat mai repede posibil. Imi cer inca o data scuze.
Skybax

Mesajde hrodica » Lun Mar 15, 2010 11:13 am

Skybax scrie:Imi cer mii de scuze. La unii am raspuns deja si au fost trecuti in baza de date iar altii nu pentru simplul motiv ca nu am avut timp suficient sa revizuiesc toate mailurile primite deoarece au fost extrem de multe.
Oricum toata lumea va primi un raspuns cat mai repede posibil. Imi cer inca o data scuze.

Buna ziua!
Ce noutati ne mai puteti oferi in ceea ce priveste oferta pentru traducatori?
Astept si eu un model de test pentru limba franceza!

Va multumesc anticipat!
hrodica

Mesajde Michelle » Mie Mar 17, 2010 10:26 am

Skybax scrie:Imi cer mii de scuze. La unii am raspuns deja si au fost trecuti in baza de date iar altii nu pentru simplul motiv ca nu am avut timp suficient sa revizuiesc toate mailurile primite deoarece au fost extrem de multe.

A mai trecut o luna si nu am primit niciun raspuns....mai speram sau abandonam ideea unei colaborari?
Michelle

Mesajde Skybax » Mie Mar 17, 2010 10:59 am

In general am raspuns la toata lumea care a avut in prezentare CV-ul si este traducator autorizat. Pentru cei care au indeplinit conditiile de mai sus si nu au primit raspuns (asta nu mai stiu de ce) va pot spune ca ati fost adaugati in baza de date si in momentul in care avem proiecte va contactam. Cu unii dintre cei ce au trimis cv-uri am inceput deja o colaborare, dar doar cu cei pentru care am avut proiecte conform cu profilul. Pentru ceilalti cand vom avea proiecte va vom contacta.

Pentru cei neuatorizati, intr-adevar nu am raspuns la toate mailurile, dar vor face si lucrul acesta cat mai curand posibil.

PS> au existat mailuri doar cu un CV atasat si niciun cuvintel de introducere, pentru ca acest lucru nu imi place deloc si este neprofesionist, la acele mailuri nu am raspuns deloc. Am scris pe forum niste chestii despre cum sa va @vindeti@ efectiv. Un CV atasat la un e-mail fara a preciza ca doriti sa colaborati sau alte chestii de genu nu are nicio valoare. Va rog sa ma contraziceti daca considerati altfel.
ps2> de asemenea, au fost ignorate e-mailurile fara CV-uri atasate.
Skybax

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori