Skybax scrie:Deocamdata nu s-au incheiat si as dori pe aceasta cale sa imi cer scuze tuturor celor carora le-am promis ca le raspund in luna ianuarie. Efectiv nu am apucat sa trimit decat cateva e-mailuri cu cerere de raspunsuri lamuritoare cu privire la preturi si competente.
De asemenea va rog foarte frumos cand trimiteti cv=ul sa includeti si informatii despre pret si disponibilitate. Este o munca titanica sa intreb pe fiecare in parte care este pretul, intre ce ore va pot contacta si tot asa mai departe, si mai apoi daca omit pe cineva o sa va suparati. Un cv atasat intr=un email gol nu atrage cu nimic. Am specific intr=un topic de pe forum care ar fi metodele pe care ar trebui sa le utilizati pentru a atrage atentia.
Skybax scrie:Imi cer mii de scuze. La unii am raspuns deja si au fost trecuti in baza de date iar altii nu pentru simplul motiv ca nu am avut timp suficient sa revizuiesc toate mailurile primite deoarece au fost extrem de multe.
Oricum toata lumea va primi un raspuns cat mai repede posibil. Imi cer inca o data scuze.
Skybax scrie:Imi cer mii de scuze. La unii am raspuns deja si au fost trecuti in baza de date iar altii nu pentru simplul motiv ca nu am avut timp suficient sa revizuiesc toate mailurile primite deoarece au fost extrem de multe.
Oricum toata lumea va primi un raspuns cat mai repede posibil. Imi cer inca o data scuze.
Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori