Unde si cum putem gasi clienti noi

Intrebari si raspunsuri, opinii despre traduceri, termeni si tot ceea ce va mai trece prin cap legat de traduceri

Re: Unde si cum putem gasi clienti noi

Mesajde Skybax » Mar Ian 05, 2010 9:49 am

De ce nu incerci sa gasesti vreo 2-3-4 colegi cu alte specializari si asa sa poti servi si clientii care vin cu solicitari pe alte limbi decat ale tale?
Nu cred ca pentru a pune un anunt in scara blocului ai nevoie de vreo autorizare.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Mesajde LauraM » Mar Ian 05, 2010 11:41 am

Skybax scrie:De ce nu incerci sa gasesti vreo 2-3-4 colegi cu alte specializari si asa sa poti servi si clientii care vin cu solicitari pe alte limbi decat ale tale?
Nu cred ca pentru a pune un anunt in scara blocului ai nevoie de vreo autorizare.

Eu cred ca e nevoie, dar voi incerca si asa....in ceea ce priveste colaborarea cu alti traducatori, asta fac atunci cand am traduceri pe alte limbi..
LauraM

Mesajde Skybax » Mar Ian 05, 2010 12:37 pm

Daca te referi la faptul ca ai sediul in apartament si vrei sa iti primesti acolo clientii da e nevoie de acordul locatarilor dar daca pui un anunt cu un nr de tel la avizier nu vad la ce ti-ar trebui vreun acord.
Skybax

Mesajde Leena » Mar Ian 05, 2010 2:01 pm

Skybax scrie:Daca te referi la faptul ca ai sediul in apartament si vrei sa iti primesti acolo clientii da e nevoie de acordul locatarilor dar daca pui un anunt cu un nr de tel la avizier nu vad la ce ti-ar trebui vreun acord.

Pentru anunt nu e nevoie de acordul vecinilor. Pentru desfasurarea activitatii de traducator in apartament este nevoie.

Insa e ciudat, pui anunt ca sa vina lumea la tine IN apartament, nu? Deci una ar deriva din cealalta...

Am facut si eu chestia asta, dar locuiam la bunici, vecinii ma stiau de mult, am lipit anuntul pe poarta si gata, nu am cerut niciun acord...
Leena

Mesajde LauraM » Mar Ian 05, 2010 2:20 pm

Leena scrie:
Skybax scrie:Daca te referi la faptul ca ai sediul in apartament si vrei sa iti primesti acolo clientii da e nevoie de acordul locatarilor dar daca pui un anunt cu un nr de tel la avizier nu vad la ce ti-ar trebui vreun acord.

Pentru anunt nu e nevoie de acordul vecinilor. Pentru desfasurarea activitatii de traducator in apartament este nevoie.

Insa e ciudat, pui anunt ca sa vina lumea la tine IN apartament, nu? Deci una ar deriva din cealalta...

Am facut si eu chestia asta, dar locuiam la bunici, vecinii ma stiau de mult, am lipit anuntul pe poarta si gata, nu am cerut niciun acord...

Buna,

Eu fac traduceri part-time (deocamdata), deci nu va fi "trafic greu" :) in garsoniera. Nici nu agreez ideea sa primesc clientii acolo. In plus, stau in chirie, nu e spatiul meu. O sa pun anunt in scara, si voi vedea ce se intampla..
LauraM

Mesajde Skybax » Dum Ian 10, 2010 10:04 am

Sa ne anunti si pe noi daca s-a schimbat ceva in fluxul de clienti de cand cu anuntul.
Skybax

Anterior

Înapoi la Unde/Cum/Cine/Ce