Buna,
Sunt Alina si sunt traducator autorizat pe limba engleza si franceza (14991 Ministerul Justitiei) si in prezent lucrez ca freelancer, colaborez cu firme de traduceri din Bucuresti si alte orase din tara. Lucrez la domiciliu, am internet non stop si lucrez full time, in functie de comenzile primite. Doresc colaborare pe traduceri cu firmele sau persoanele interesate.
adresa de mail: olimpia.uratu@yahoo.comAm experienta ca traducatior si interpret atat pe limba franceza cat si pe limba engleza: am lucrat in programe PHARE finantate de Comisia Europeana ca asistent de proiect, traducator si interpret asigurand traducerea de rapoarte ale expertilor din franceza in romana si din franceza in engleza, am asigurat interpretarea la ateliere de lucru, conferinte si seminarii atat in Bucuresti cat si in Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara, Constanta.
Programele s-au desfasurat la Ministerul Administratiei si Internelor : Politia de frontiera - Bucuresti, Constanta, Timisoara, Directia de Management si Resurse Umane; Ministerul Public - Directia de Investigare ainfractiunilor de criminalitate organizata si terorism pe perioade de 6 luni - 1 an. Am participat de asemenea la vizite de studiu in calitate de interpret pe limba franceza in Franta - Paris, Lyon, Clermont Ferrand, Strasbourg.