Traducator franceza

Traducator franceza

Mesajde Skybax » Mar Dec 01, 2009 12:11 pm

Publitrad cauta traducatori autorizati limba franceza pentru colaborare.
Va rugam sa postati ofertele aici sau sa trimiteti un e-mail la office@publitrad.ro
Multumesc
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: Traducator franceza

Mesajde tania » Mie Dec 02, 2009 9:57 am

buna,
eu nu sunt traducator autorizat insa am o intrebare daca exista posibilitatea sa colaborez acest domeniu.
mai clar cum ma indrumati sa fac un ban din traduceri fara sa am stampila?
multumesc!
tania

Mesajde Skybax » Mie Dec 02, 2009 10:02 am

Tania te rog mult sa ne dai mai multe detalii despre cum ai invatat limba franceza si cat de bine consideri ca o stii. De asemenea ar fi util sa ne spui daca in momentul acesta studiezi sau esti angajata undeva si cat timp poti dedica traducerilor. multumesc
Skybax

Mesajde tania » Mie Dec 02, 2009 10:17 am

am studiat in liceu si facultate limba franceza iar in ceea ce priveste timpul disponibil pot spune ca este aproape full time pentru ca momentat sunt angajata in domeniul contabilitatii cu 4 ore pe zi.
tania

Mesajde Skybax » Mie Dec 02, 2009 10:20 am

multumim. o sa rog pe cineva de la birou sa iti trimita un test cat mai curand daca esti si tu de acord cu acest lucru
Skybax

Mesajde iliegeorgiana » Mie Dec 02, 2009 10:24 am

buna tania. cred ca poti lucra in regim de colaborare cu firme de traduceri, asta daca ai noroc, pentru ca in momentul de fata nici pentru traducatorii cu autorizatie nu prea se gaseste de lucru la firme. in legatura cu oferta administratorilor acestui forum, eu sunt traducatoare autorizata de Ministerul Justitiei cu drept de stampila si eliberare de chitanta si factura si sunt in cautarea unei colaborari.
iliegeorgiana

Mesajde AlexandraOprea » Mie Dec 02, 2009 10:40 am

Buna ziua,
As fi interesata de o colaborare pe limba franceza. Am autorizatie de traducator si efectuez in prezent traduceri.
AlexandraOprea

Mesajde andyelta » Mie Dec 02, 2009 10:57 am

Buna !
Sunt traducatoare autorizata de limba engleza din 2002 si limba franceza din 2005 si sunt in cautarea de noi colaborari. Sunt disponibila full time pentru traduceri, aceasta este ocupatia mea de baza, si daca pot furniza mai multe detalii , sunt de gasit la adresa email andyelta@yahoo.com sau pe acest forum. Multumesc!
andyelta

Mesajde Alina » Mie Dec 02, 2009 11:20 am

Buna,
Sunt Alina si sunt traducator autorizat pe limba engleza si franceza (14991 Ministerul Justitiei) si in prezent lucrez ca freelancer, colaborez cu firme de traduceri din Bucuresti si alte orase din tara. Lucrez la domiciliu, am internet non stop si lucrez full time, in functie de comenzile primite. Doresc colaborare pe traduceri cu firmele sau persoanele interesate.
adresa de mail: olimpia.uratu@yahoo.com
Am experienta ca traducatior si interpret atat pe limba franceza cat si pe limba engleza: am lucrat in programe PHARE finantate de Comisia Europeana ca asistent de proiect, traducator si interpret asigurand traducerea de rapoarte ale expertilor din franceza in romana si din franceza in engleza, am asigurat interpretarea la ateliere de lucru, conferinte si seminarii atat in Bucuresti cat si in Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara, Constanta.
Programele s-au desfasurat la Ministerul Administratiei si Internelor : Politia de frontiera - Bucuresti, Constanta, Timisoara, Directia de Management si Resurse Umane; Ministerul Public - Directia de Investigare ainfractiunilor de criminalitate organizata si terorism pe perioade de 6 luni - 1 an. Am participat de asemenea la vizite de studiu in calitate de interpret pe limba franceza in Franta - Paris, Lyon, Clermont Ferrand, Strasbourg.
Alina

Mesajde RALUCA » Mie Dec 02, 2009 11:44 am

Sunt autoirzata de MJ si doresc sa colaborez pentru traduceri pe franceza.
multumesc
RALUCA

Următorul

Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori