Cel mai mic pret pentru o traducere

Discutii despre evolutia preturilor pentru traduceri scrise si oral in Romania si in strainatate

Care este cel mai mic pret pe care l-ati primit, in vreo oferta, per pagina de tradus?

1 leu
0
Niciun vot
2 lei
0
Niciun vot
3 lei
0
Niciun vot
4 lei
0
Niciun vot
5 lei
4
29%
6 lei
1
7%
7 lei
2
14%
8 lei
1
7%
9 lei
1
7%
10 lei
5
36%

Voturi totale : 14

Cel mai mic pret pentru o traducere

Mesajde Skybax » Mie Dec 02, 2009 5:30 pm

Care este cel mai mic pret pe care l-ati primit, in vreo oferta, per pagina de tradus.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: Cel mai mic pret pentru o traducere

Mesajde carmenispasoiu » Vin Dec 04, 2009 10:17 pm

Din cate am observat, in general, traducatorii se vand cam ieftin. Mi se pare irelevant sa compari o pagina cu alta, una o poti traduce in 5 min iar pe cealalta intr-o ora sau mai mult.
traducator/interpret autorizat franceza/engleza
http://carmenispasoiu.ro
carmenispasoiu

Mesajde Skybax » Sâm Dec 05, 2009 8:03 am

Eu ma refeream in general care este cel ma mic pret oferit nu cel mai mic pret cerut de traducator.
Nu este relevant textul. Indiferent ca eu traduc pagina respectiva in 5 min sau intr-o ora consider ca tot o munca e pentru ca am ajuns sa traduc o pagina in alea 5 min dupa ani de munca totusi. Nu a venit totul asa dintr-o data.
La inceput oricum am lucrat pe niste preturi de nimic dar nu aveam ce zice pentru ca nu aveam deloc experienta si trebuia sa imi fac si eu "intrarea" ca sa zic asa. Apoi lucrurile s-au mai stabilizat.
Skybax

Mesajde Michelle » Lun Dec 07, 2009 7:31 pm

Skybax scrie:Eu ma refeream in general care este cel ma mic pret oferit nu cel mai mic pret cerut de traducator.
Nu este relevant textul. Indiferent ca eu traduc pagina respectiva in 5 min sau intr-o ora consider ca tot o munca e pentru ca am ajuns sa traduc o pagina in alea 5 min dupa ani de munca totusi. Nu a venit totul asa dintr-o data.
La inceput oricum am lucrat pe niste preturi de nimic dar nu aveam ce zice pentru ca nu aveam deloc experienta si trebuia sa imi fac si eu "intrarea" ca sa zic asa. Apoi lucrurile s-au mai stabilizat.

Poti sa ne spui si noua ce inseamna acele preturi „de nimic”?
Si cam ce preturi practici acum?
Daca se poate, bineinteles...
Michelle

Mesajde Skybax » Lun Dec 07, 2009 8:40 pm

As prefera din respect pentru toata lumea si mai ales pentru ca fiecare isi evalueaza munca dupa cum considera ca este multumit sa nu dau niciun pret concret. Pret de mizerie insemna pentru mine mult mai putin decat lua un student din camin pentru tehnoredactarea unei lucrari de licenta. Un pret decent pentru mine inseamna un pret prin care sa nu simt ca muncesc 16 ore pe zi in van.
Skybax

Înapoi la Preturi traduceri