Birou traduceri Iasi - cauta colaboratori pe limba italiana

Birou traduceri Iasi - cauta colaboratori pe limba italiana

Mesajde elenacuvinciuc » Mar Iul 13, 2010 1:54 pm

Buna ziua,

Ma numesc Elena Cuvinciuc si reprezint un birou de traduceri din Iasi care cauta colaboratori pe limba italiana. Daca sunteti interesati, va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite o serie de informatii in ceea ce priveste experienta profesionala, domeniile in care ati tradus, capacitatea de lucru (pagini/zi) precum si tarifele practicate la adresa de mail elena(at)euro-contact(punct)ro.

Va multumesc mult,
Elena Cuvinciuc
elenacuvinciuc

Re: Birou traduceri Iasi - cauta colaboratori pe limba italiana

Mesajde Leena » Joi Iul 15, 2010 5:24 pm

elenacuvinciuc scrie:Buna ziua,

Ma numesc Elena Cuvinciuc si reprezint un birou de traduceri din Iasi care cauta colaboratori pe limba italiana. Daca sunteti interesati, va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite o serie de informatii in ceea ce priveste experienta profesionala, domeniile in care ati tradus, capacitatea de lucru (pagini/zi) precum si tarifele practicate la adresa de mail elena(at)euro-contact(punct)ro.

Va multumesc mult,
Elena Cuvinciuc

Bine ati venit pe acest forum!

In numele tuturor, va multumesc pentru interesul manifestat vizavi de comunitatea Publitrad.

O mica rugaminte am: sa definiti, in acceptiunea biroului de traduceri pe care il reprezentati, cuvantul "pagina". Unii traducatori este posibil sa inteleaga pagina ca 2.000 de caractere cu spatii, altii, fara spatii, si ar fi bine sa evitam confuziile.

Multumesc!
Leena

Mesajde arcon » Lun Apr 04, 2011 10:09 pm

Buna seara!

In speranta ca anuntul mai este valabil ,as dori sa colaborez cu biroul dumneavoastra.Nu am experienta in domeniu, dar am studiat timp de 5 ani in peninsula la un liceu prestigios,drept pentru care vorbesc limba italiana la nivelul unui nativ.
As fi disponibil sa lucrez 24/7,ptr un maxim de 20 pagini pe zi,la un pret de 10-15 ron in functie de urgenta sau dificultate.
Mail: as2o3cosmin arond ymail punct com
arcon

Mesajde Tatiana » Mar Mai 10, 2011 1:17 pm

Buna ziua. In speranta ca mai aveti nevoie de colaboratori limba italiana, va rog sa ma contactati la urmatoarea adresa de e-mail: tatianamacovei@gmail.com . Mentionez ca nu sunt traducator autorizat si cunosc urmatoarele limbi straine: italiana, engleza, franceza, rusa.
Va multumesc.
Tatiana

Mesajde ayana » Mar Oct 11, 2011 11:48 am

Buna ziua,
Daca mai aveti nevoie de colaboratori pentru traduceri din si in limba italiana as vrea sa imi ofer serviciile. Nu sunt traducator autorizat, insa am studiat 4 ani limba italiana si am locuit cativa ani in Peninsula. Ma puteti contacta la adresa de e-mail raluca_ivy@yahoo.com.
ayana

Înapoi la Oferte colaborari pentru traducatori