Citeam ceea ce ati mai scris voi pe aici si imi aminteam ca nu cu mult timp in urma am fost angajata la o multinationala (nu ca traducator si nici ca secretara)...si unul dintre manageri isi permitea cam orice, inclusiv ramarci ca:"Sunt blonde si nu stiu a scrie, ar trebuie sa vina la fuste scurte macar sa ne mai bucure ochiul..." Am tacut cat am tacut, la un moment dat i-am zis in fata nu numai ca e o nesimtire ci si ca are un comportament neadecvat si neprofesionist. Pana la urma am scos regulamentul de ordine interna de la naftalina si am cerut sedinta cu el si sefa mea directa (asta spre surprinderea tuturor, care nu am inteles de ce inghiteau asa ceva). Credeti ca s-a linistit? As! In fine, ideea este ca nu numai eu eram supusa acestui comportament, dar fiind cea care avea gura mai mare ajungeam acasa si ma asezam in hol pe jos, plangeam vreo 5 minute si dupa aia ma duceam sa pap ceva...E drept ca sunt tinerica, si poate am statura unui copil, dar nu sunt chiar atat de necoapta...Personal nu am putut nicodata sa trec peste aceste nedreptati! Acum am schimbat locul de munca si ma bucur de fericirea de a fi traducator, si cel mai important sunt apreciata pentru ceea ce fac!
Gata, m-am eliberat de frustrari!