de calinutza » Lun Dec 20, 2010 6:28 pm
au mai trecut doua luni cu BB in burtica si cu vesnica tigara si cafeaua (numai de dimineata cafeaua, ce-i drept). doua luni in care BB a crescut 1300g... acum are 1700 g si mai creste. e intreg, fara defecte si perfect sanatos. la fel si eu... BB e atat de sanatos incat creste intr-un ritm de s-a speriat si domnul doctor la ultimul control. e mai mare decat ar trebui si, dupa cum am aflat, nu va fi un copil mic. deocamdata totul este inca bine. mai sunt 2 luni cel mult mult si BB va ajunge si el in lumea noastra si in viata mea. abia atunci voi putea da un verdict final daca a fost afectat iremediabil de tutun sau nu. momentan, pana la proba contrarie, conteaza mai mult intregul regim si stil de viata decat faptul ca fumezi ca viitoare mamica. noroc de alte viitoare mamici fumatoare care au trecut prin experienta asta si au avut de facut o recomandare pe care o dau si eu mai departe ca nu costa nimic: vitamina C. cat mai multa, cica reduce semnificativ efectele tutunului asupra organismului si, de aici asupra lui BB. slava domnului ca exista atatea citrice pe piata ca am reusit si eu sa diger vitamina C sa imi ajunga.
mai vreau sa ma las de fumat? da, vreau, dar nu destul de mult... ce mai fac eu dimineata cand ma trezesc? cu cine mai bea sotul meu cafeaua si, daca chiar ma las de fumat, sub ce pretext mai iau eu 5 minute pauza ca sa-mi dezmortesc oasele indoite si turtite de atata stat in fata calculatorului? pacatoasa activitate, dar ce sa-i faci? cine stie, cunoaste. nu?
English Sworn Translator - Assistant Manager Publitrad