TRADOS - Problema

Despre traducerile asistate de calculator - pareri, probleme, sugestii etc.

TRADOS - Problema

Mesajde Skybax » Mar Iun 01, 2010 12:39 pm

Cine are Trados SP2 si imi zice si mie cum fac sa zoom in ca am unele documente cu text mic si stau si efectiv ma chiorasc si habar nu am de unde sa dau zoom in :(
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: TRADOS - Problema

Mesajde bertescucristina » Vin Dec 03, 2010 3:32 pm

Buna ziua,

Am nevoie URGENT de ajutor. In primul rand as vrea sa imi spuneti de unde as putea face rost de Trados. In al doilea rand as vrea sa stiu daca ma puteti consilia in cazul in care apar nelamuriri. Mentionez ca am lucrat cu trados foarte putin in facultate.

O zi buna si astept raspunsul dumneavoastra,
Cristina Bertescu
bertescucristina

Re: TRADOS - Problema

Mesajde Skybax » Dum Dec 05, 2010 2:23 pm

Nu am inteles chestia cu: cum pot face rost?
Oficial il cumperi - simplu :) de pe site de la ei sau dai search pe net. E oferta la SDL TRADOS Romania si e la un pret foarte bun pana la sfarsitul anului. Ti-am pus si link. Mai ieftin de atat .... zau daca se poate
Neoficial - ei bine il gasesti tu pe undeva dar nimeni nu iti garanteaza ca nu o sa te lase cand iti e lumea mai draga
In caz ca ai nelamuriri te pot ajuta cu ce stiu si eu. Am cam 1 an de cand lucrez cu trados dar, logic, ca nu le stiu pe toate. Cu ce stiu te ajut, cu ce nu aflam de pe net :)
De asemenea, gasesti la ATR(Asociatia Traducatorilor din Romania) Seminarii virtuale despre SDL Trados, Trag Editor, Workbench la preturi foarte bune.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Înapoi la CAT Tools