Nu inteleg

Nu inteleg

Mesajde Skybax » Lun Apr 19, 2010 8:52 am

Eu nu inteleg o treaba deloc.
Forumurile straine sunt pline de intrebari, idei, solicitari etc. Aia au toti probleme de rezolvat, intrebari, vor raspunsuri etc. Forumul meu efectiv moare... Traducatorii din RO au toate problemele rezolvate? Nu au timp sa scrie pe forumuri? Nu au intrebari, idei, solicitari? Am gresit eu sectiunile?
Pana la urma ce nu e in regula?
Am peste 300 de membri din care scriu pe forum numai vreo 5. Nu inteleg si pace care e problema ... pentru ca trebusoara asta nu este numai la mine pe forum ci pe toate forumurile romane. Forumul de pe proz.com, sectiunea Romania, moare si el, pe wikiteam mai apare cate o intrebare cand si cand .... grupul ATR de pe yahoo are si el vreo 5-6 membri activi in rest liniste.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: Nu inteleg

Mesajde Leena » Mie Apr 21, 2010 9:14 pm

Skybax scrie:Eu nu inteleg o treaba deloc.
Forumurile straine sunt pline de intrebari, idei, solicitari etc. Aia au toti probleme de rezolvat, intrebari, vor raspunsuri etc. Forumul meu efectiv moare... Traducatorii din RO au toate problemele rezolvate? Nu au timp sa scrie pe forumuri? Nu au intrebari, idei, solicitari? Am gresit eu sectiunile?
Pana la urma ce nu e in regula?
Am peste 300 de membri din care scriu pe forum numai vreo 5. Nu inteleg si pace care e problema ... pentru ca trebusoara asta nu este numai la mine pe forum ci pe toate forumurile romane. Forumul de pe proz.com, sectiunea Romania, moare si el, pe wikiteam mai apare cate o intrebare cand si cand .... grupul ATR de pe yahoo are si el vreo 5-6 membri activi in rest liniste.

Sky, eu nu am mai primit de lucru din data de 09.04.2010... Nu stiu ce se intampla... Si eu recunosc ca nu prea am intrebari.
Leena

Mesajde Skybax » Joi Apr 22, 2010 6:41 am

Tu poate nu pentru ca esti de mult in domeniu dar ceilalti? Ma refer la cei mai noi ... La urma urmei chiar nu imi dai seama ce e cu frica asta intre noi. E ceva de genu: daca stau de vorba cu ceilalti colegi imi vor fura munca ....
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Mesajde Leena » Joi Apr 22, 2010 9:08 pm

Skybax scrie:Tu poate nu pentru ca esti de mult in domeniu dar ceilalti? Ma refer la cei mai noi ... La urma urmei chiar nu imi dai seama ce e cu frica asta intre noi. E ceva de genu: daca stau de vorba cu ceilalti colegi imi vor fura munca ....

Cunosc... :(
Leena

Înapoi la Viata de zi cu zi