Metode de relaxare

Metode de relaxare

Mesajde Skybax » Joi Dec 03, 2009 7:38 pm

Cand doriti sa va relaxati ce metode utilizati?
Eu gradinaresc - logic ca tot on line, cica ajuta dar presupun ca ajuta gradinaritul normal nu cel on line dar sunt pe drumul ce bun.
English - French Sworn Translator Manager PUBLITRAD
Skybax

Re: Metode de relaxare

Mesajde Leena » Joi Dec 03, 2009 11:27 pm

Eu ascult muzica, ma uit la desene animate si dansez.
Leena

Mesajde Alina » Vin Dec 04, 2009 12:42 am

Un somn bun dupa ore in sir petrecute in fata calculatorului este de neegalat.
Alina

Mesajde Leez » Vin Dec 04, 2009 3:13 am

Somn, plimbat cu cateaua, filme, carti.
Simplu si eficient! 8-)
Leez

Mesajde Skybax » Vin Dec 04, 2009 8:54 am

somnul deja nu ma mai ajuta. Nici in somn nu am liniste cand stiu ca am predari a doua zi de dimineata si mai ales cand ma asez in pat incep sa mi se invarta in cap tot felul de planuri si proiecte.
Cu plimbarea am incercat si asta. Ajuta cam 30 de min si apoi iar ma gandesc la ale mele.
O sa incerc cu dansul si cu desenele animate, dar nici din alea bune nu mai sunt acum la TV.
Skybax

Mesajde Leena » Vin Dec 04, 2009 10:30 am

Skybax scrie:somnul deja nu ma mai ajuta. Nici in somn nu am liniste cand stiu ca am predari a doua zi de dimineata si mai ales cand ma asez in pat incep sa mi se invarta in cap tot felul de planuri si proiecte.
Cu plimbarea am incercat si asta. Ajuta cam 30 de min si apoi iar ma gandesc la ale mele.
O sa incerc cu dansul si cu desenele animate, dar nici din alea bune nu mai sunt acum la TV.

Ba sunt. Incearca Boomerang. E Cartoon Network in varianta originala. Si netradus.
Leena

Mesajde Skybax » Vin Dec 04, 2009 10:36 am

Hm... nu stiu daca e in grila de programe. Oricum pentru mine mai mult de AXN ( cu derivatele Sci-fi si crime) unde se difuzeaza Star-Gate cam nu prea exista programe la TV. O sa verific daca am programul acesta.
Skybax

Mesajde Alina » Vin Dec 04, 2009 10:40 am

Somnul este relaxant atunci cand nu ai nimic urgent de predat a doua zi, de aceea prefer sa stau destul de mult noaptea decat sa ma trezesc si sa incep lucrul la 6-7 dimineata si dupa aceea sa am somnul linistit. Bineinteles, exista si zile, destul de multe, cand oricat ai lucra nu termini si mai ramane intotdeauna ceva - face parte din meserie, desi cunosc pe foarte multi care dupa ora 4 dupa amiaza nu mai lucreaza sau nu mai primesc comenzi. E alegerea fiecaruia si presupune bineinteles si un risc - de a nu mai primi comenzi pe viitor.
Alina

Mesajde Leena » Vin Dec 04, 2009 10:41 am

Skybax scrie:Hm... nu stiu daca e in grila de programe. Oricum pentru mine mai mult de AXN ( cu derivatele Sci-fi si crime) unde se difuzeaza Star-Gate cam nu prea exista programe la TV. O sa verific daca am programul acesta.

Daca ai cele 3 AXN-uri (ca si eu le-am dus dorul si de-abia le-am pus), il ai si pe asta. Ca au venit "la pachet". Si eu sunt fan StarGate.
Leena

Mesajde Skybax » Vin Dec 04, 2009 10:43 am

O sa il caut. Teoretic ar trebui sa fie. Va anunt mai diseara (dupa ce vine sotul ca el e inginerul in mecanica televizoarelor :lol: ) daca e sau nu.
Skybax

Înapoi la Viata de zi cu zi