Asta bineinteles cand ai trecut de o anumita varsta si creierul e cam afumat de la atata folosire
Ce metode ?
Ce motivari? Logic ca in afara de da vreau si cand e sa pun mana pe carte m-as apuca de orice altceva
Skybax scrie:Da mai era un site ca asta. Il caut si il postez. Tot asa cu un partener. Un fel de chat dar sincer .... hm.. as prefera oricand un profesor care sa vina sa isi bata capul cu mine.
Ca idee daca la voi in oras s-ar preda cursuri de limbi straine ati participa pentru a invata o limba noua?
Skybax scrie:Mda si franceza mea se cam englezeste pentru ca asta folosesc in principal. Italiana s-a facut spaniola si invers. Ca sa nu mai zic ca m-am apucat de germana si m-am blocat la Ich been (daca se scrie asa...rog corectare). Pai pentru mine been e participiul trecut de la to be si acum vine cursul de germana si imi zice ca e la prezent? Nu mi-am revenit vreo 2 luni.
Skybax scrie:Da. Stiam eu ca am gresit undeva. Eu nu am mai apucat sa invat. Mi-am comandat niste cursuri de undeva dar sunt foarte idioate. Metoda asta moderna care zice ca trebuie sa iti dai seama de gramatica prin exercitii e o tampenie dupa parerea mea. Sincer nu am inteles nimic. Eu prefer metoda clasica prin care sa ni se predea gramatica si eu sa invat regulile. Poate sunt eu mai batuta in cap.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori