Tocmai am primit o oferta de la editura Steaua Nordului.
As dori sa stiu daca sunt seriosi si ce experiente aveti/ ati avut cu ei?
Multumesc
Skybax scrie:Ati lucrat cu Stefan Lazureanu de la traduceri Oradea?
Mi se pare mai mult decat suspect omuletul: nici nu a zis bine buna ziua ca mi-a cerut incheieri. I-am zis ca nu pot da si sa semnan inainte contractul si a inceput sa se tiganeasca la pret apoi s-a zgarcit la plata curierului care trimite contractul. Ca daca doresc contract sa platesc eu curierul si dus si intors si ca daca nu imi convine sa ma duc la posta sa ii pun contractul ca el nu da bani pe curier.
Skybax scrie:Tocmai am primit o oferta de la editura Steaua Nordului.
As dori sa stiu daca sunt seriosi si ce experiente aveti/ ati avut cu ei?
Multumesc
Skybax scrie:Cine a lucrat cu BABYLON EXPERT ... http://www.babylonexpert.com/
Sunt ok?
Mi s-a parut un pic cam ciudata oferta lor:
In primul rand am primit mail de la ei duminca pe la ora 5 cu aproximativ 2 pagini de tradus pentru azi la ora 5 pm.
Niciun telefon nimic.... de parca ar trebui eu sa imi verific mailul si duminica.
In al doilea rand mi-au acceptat tariful dar nu in Euro ci in USD. (mda USD e mai mic ca EUR... avantaj ei) dar asta nu e o problema.
In al treilea rand imi spun ca vor plati la sfarsitul proiectului cu toate ca specifica ca este un proiect lunar si ii intreb: plata la sfarsit de luna sau la sfarsitul intregului proiect - aa pai la sfarsitul intregului proiect ... si asta cand va fi ... aa pai nu stim, ultima data am lucrat cam 2 luni pentru acest client. No, ca sa vezi deci sfarsitul proiectului e cand da domnul si plata la sfantu asteapta?
Am nevoie de pareri impresii sfaturi ... PLS Urgent
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori